Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
26 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

64.9

Eladó Téglalakás

Pécel
Páskomliget
5
129 m2
500 m2

PÉCEL ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÓPARKJÁBAN A PÁSKOMLIGETEN RITKA TÁGAS ÚJ IKERHÁZFELEK ELADÓK! CSAK A KÜLSŐ TÁROLÓNÁL ÉRINTKEZNEK!!!!!

 

Pécel legfrissebb lakóparkjában a Páskomligeten eladásra kínálunk kettő új építésű nagyszerű elosztású 4 szoba, amerikai-konyhás-nappalis nettó 129m2 alapterületű ikerházfelet, 500m2 saját telekkel, felszíni gépjármű beállóval.

Nagycsaládosoknak kényelmes életteret biztosít, kulturált környezetben, félpanorámás kilátással. Szinte mint egy önálló családi ház, mivel csak a külső tárolóval érintkeznek!

Ikerházfelek a következő helyiségekből állnak:
-belépő: 2.55m2
-előtér: 6,33m2
- amerikai-konyhás-nappali: 36,15m2
-4 szoba: 12,80m2/9,57m2/9,59m2/ 8,44m2
-közlekedő: 7,64m2
-gardrób: 6,40m2
-fürdő: 7,03
- Wc: 1,80m2
-háztartási-helyiség: 6m2
-belső tároló: 2,60m2
- terasz: 24,60m2
-külső tároló:4,51m2

Téglaépítésű, 15cm-es homlokzati szigetelés, 3 rétegű fahatású műanyag nyílászárók, beton cserép, kondenzációs kazán, felszíni gépjármű beálló, kényelmes amerikai-konyhás-nappali + terasz, élvezhető teleknagyság, jó közlekedés.
Szaniterek burkolatok a megadott árban választhatók.

Várható átadás időpontja 2020 év vége.

Az építettő magánszemély, így csak a használatba vételi után igényelhető rá a CSOK.!!!!!!!!!

Iskola, óvoda, BKV busz, vasútállomás, vásárlási lehetőségek a közelben.

További információért kérem keressen a hét bármely napján!

Az ikerházfelek kulcsrakész vételára: 64,9MFt.
CSOK. és díjmentes hitel ügyintézésben állok rendelkezésére.

Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

94.9

Eladó Ikerház

Budapest, XVII. kerület
Madárdomb
5
180 m2
360 m2

Harmónia

 

Harmónia

 

 ( 4 szoba + nappali-étkezős, 340 nm-es kertes ikerház-fél 70 cm-es lakáselválasztással;

3x 90 nm, ebből 180 nm - 18 ablakkal körbevilágítva természetes fénnyel - lakótér, 

  90 nm  pedig  4 nagy ablakos, hűvös  szuterén akár borpincének is, kamrával,  2 állású garázzsal, 2 szerelőaknával és  az egyéb extrákról élőszóban bővebben, valamint egy kb. 12 nm-es pincével )

 

 Egy Otthon, amely úgy funkcionális, hogy közben minden zuga elvarázsol, kikapcsol, pihentet és lenyugtat: barátságossága és egyedisége  marasztal, s még egyszerű látogatóként is úgy megy otthonérzésből haza akár az egyszeri ámuló is, mintha

egyszerre tekintett volna meg egy érdekes és feltöltő kiállítást, s tett volna meg egy könnyed kis kirándulást vagy ejtett volna meg egy laza meditációt a valóban madárcsicsergéseiről elnevezett

Madárdombon,

melynek bűvös aurájához a közeli, mintegy 600 hektáros erdő nonstop ontja a frissítő oxigént, ráadásul a Gellértheggyel majdnem egy magasságban.

Ezen szellemi~lelki~testi töltöttségen és felfrissülésen kívül a mozaikos üvegablakok elgondolkodtató,  lelkileg is építő csodája, a természetes kőívek és a könnyed, játékos és bátor színhasználat varázsa sem hagyja eltompulni elménket, minden egyes újbóli betoppanás meglepetés, katarzis és egy olyan nyugtató életérzés, amely ezekben az átmeneti karantÉn~Időkben akaratlanul is megszerettette velünk

a belső csöndeket.

A befelé figyeléseket.

Az együtt is lazulhat egy nagycsalád is, de megleljük a szeparált helyeket szintén~érzéseit.

A tereket.

Az alaprajzok mentén elindulhat a képzelet, a fotók láttán akár az átszínezés a saját kedvencekre az emberi szemmel jelenleg felfogható 1700-féle színválasztékból,

de addig is ismerkedjünk meg a helyiségekkel a jelenlegi színvilágukban!

 

 A pihenőszobák:

1. A  D-Ny-ra  is oldalra tekintő, és az É-Ny-i hátsó kertre néző ablakival, meg üde zöld színeivel egy népdalt idéz fel bennem: * Zöld erdőben, zöld mezőben sétál egy madár.. *  közös erkéllyel a szomszéd szobával, árnyjátékos erkélyű kilátással a gyönyörű kertre.

( https://youtu.be/67J2SLOW2hU )

2.  A második szobáról sem Bartók jut eszembe ( A kékszakállú herceg vára ajtajával), hanem Udvaros Dorottya egyik dalának kezdősorai:  *Sétálj végig az ujjaddal, fekete-fehér ! *  a Botladozva c. számból. Botladozásról persze szó sincs ebben az ikerházfélben, mert olyan kényelmesek  még a lépcsői is,  hogy azokon is el lehet ücsörögni szemlélődve.

(https://youtu.be/DHeW_j3iPmo  )

3. Stendhal : Vörös és feketéje ugrik be a harmadik szoba színvilágáról, amely az utcafront felé néz, a fürdőszoba mellett, itt alatta húzódik egy  virágos , hosszú erkély.

4. Most dolgozószobaként üzemel szemben rögtön a fürdővel, mögötte a földszinti toalettel, de hálószobaként is funkcionálhat. Beépített szekrényei natúr barnákban nyugtatják a szemet.

A fürdőszobák színei   fent a bézs és a fehér árnyalataiban, ráadásul 2 ablakkal teljes ellazulást, lent a reggeli felfrissülést szolgálják a pasztel-lila és a fehér játékával. Mindkét helyen káddal, és fent zuhanykabinnal is. A toalettek külön bejáratúak.

A szokásosnál tágasabb minden közlekedő tér is, ezzel is tágul és lassul az IDŐ.

A ház 1992-ben épült, e lakás  tulajdonosának a testvérével, így minden jó minőségű alapanyag belekerült.

 

A közlekedés zajától óvja a Madárdombiakat ennek az utcának is a célforgalmú mivolta, de közel vannak a buszmegállók az Örs Vezér Tere és a 17. kerületi Városközpont , sőt Újpest fele is.

Óvodák, iskola és az uszoda is gyalogosan  pár percen belül sétálva.

Az évszakokhoz és a változó időjáráshoz is szépen alkalmazkodik az aprólékos praktikummal kigondolt részleteiben:

 

A nyugalom háza a Madárdombon
 

Esőcseppek szempillája
tágul nagyra és csodálja
növényeknek oázisát
és kacagó katarzisát,
hisz' verandára kiülve
nyári melegben kis hűsbe
mártóztatni lelkünk csendjét
oly' nyugtató, hogy a mélyét
meglelhetjük, s békénk szépét..
tükrözzük természet rendjét
üvegtetőnkön felnézve
- ezt még rendelni kell, de megérne
bármennyit- esőcseppekbe
felhőtlenül felhős égbe
bámulni a lágy esőbe
olyan pihentető prána,
költözzön íly' aurába
aki nyugalomra vágyna!
Fagerendák várják épen,
hogy pergolát vagy éppen
plexitetőt üveg helyett
új gazdái majd teremt'nek,
és talán újraszíneznek,
pincét is még kifesthetnek,
ezen felül tökéletes,
mint ahogyan az eső fest
új életet vizes tájra,
éjjel-nappal hazavárja
lakóit egy csodaházba,
és nem látszatkalitkába
erdő mellett, uszi közel,
itt a víz is örömre lel!

 

Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

25.49

Eladó Családi ház

Erdőkertes

1 + 2
47 m2
782 m2

ÉKSZERDOBOZ A TERMÉSZET SZÍVÉBEN MÉGIS KÖZEL MINDENHEZ!

Erdőkertes egyik csendes mellékutcájában mégis közel a Fő úthoz eladó egy igazi kis ékszerdoboz, sok sok lehetőséggel, garázzsal, medencével, csodás kerttel, félpanorámás kilátással, két utcafronttal. 

Az összközműves családi ház faszerkezetű biztos beton alappal, pincével és szuterénnel. A házat folyamatosan karbantartották, ez meg is látszik rajta, hogy nem egy elhanyagolt épületről és kertről van szó. 

A házba belépve egy üveges verandára érkezünk ami előtérként funkcionál, utána egy tágas sok sok ablakos (félpanorámás kilátás) nappaliba amiből nyílik a külön Wc és a kényelmes közlekedő - étkező - konyha, kettő hálószoba és a kádas fürdőszoba. A hálószobák padlószőnyegesek a többi helység kerámia járólapos. A ház körbe redőnnyel felszerelt.

A pincébe az előtérből jutunk le, itt bőségesen van hely. A szuterénrészt kívülről közelíthetjük meg ami most jelenleg pihenő kuckó, de irodaként működött, beépített szekrénnyel ellátott és külön tárolóhelységgel. A szuterénrészt egy kisebb átalakítással akár össze is lehet nyitni a lakótérrel. A kazánház az épületen belül kapott helyett külön bejárattal.

A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik és hűtő-fűtő klímával is ellátott, a meleg vízről bojler. Ipari áram, fúrt kút.
A telken található egy külön melléképület is ami  garázsként és nyári-konyhaként funkciónál, tusolóval Wc-vel ellátva. Akár külön lakrészként is használható mivel önálló utcafronttal rendelkezik. 

A kert szépen gondozott medencével, sütögetővel, kerti pad és asztallal, igényes kúttal, de még is az igazi gyöngyszem a kertben a körbe redőnyős FILAGÓRIA FÉLPANORÁMÁS kilátással!!!

Ide tényleg csak költözni kell!

A ház igény szerint bővíthető!

Volánbusz 3 perc sétára a vasútállomás 15 percre található.

Iskola, óvoda, vásárlási lehetőségek szintén a közelben.

További információért kérem keressen a hét bármely napján.

Az ingatlan vételára: 25.49 MFt.

CSOK. ÉS DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉSBEN ÁLLOK RENDELKEZÉSÉRE!

 

 

 

 

 

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

41.9

Eladó Sorház

Pécel
Apácadomb
72 m2
110 m2

KREATÍV HÁZ a Gellértheggyel egy magasságban!

ZSÁK A FOLTJÁT, avagy, amikor a zsákutca öröm ;-) !

 


Pécelen, a közel 300 méteres  Apácadomb közelében,  célforgalmú zsákutcában- dombtetőn, de szélvédett , házaktól óvott helyen, mégis szép panorámával - eladó egy 72 nm-es lakóterű, 3 szobás, 2 fürdőszobás, két szintes, + 11 nm-es beépíthető tetőterű, 33 nm-es garázzsal és telken belüli kocsibeállókkal, valamint 60 nm-es saját, szintén részben panorámás kerttel rendelkező, szélső sorházi lakás, két kastély (a Ráday és a Pekáry kastély és étterem) közelében eladó!

 

A közeli Paphegy, amely már a Gödöllői Dombvidék Tájvédelmi Körzetének része, pontosan egymagas a Gellérthegy csúcsával: 235 méteresek.

Minimálstílus és maximális színharmónia, igényes burkolatok és az ár részét képezi a gépesített konyhától a bőr ülőgarnitúrán keresztül minden, ami nem személyes tárgy.


Részben felújítandó, más részleteiben tökéletesen kész, de a helyszín önmagában is mesés, mégis autóval percekre a bevásárlóhelyek( Maglódon Auchan, Lidl, Aldi, Penny) és ügyintézések, orvos és gyógyszertár, játszótér, közintézmények és éttermek.

Az M0-s 3 perc autóval.

Közvetlen buszjárat ( 169 E) köti össze Pécelt az Örs Vezér Terével, és érinti az éppen most megújuló gyönyörű, péceli vasútállomást:

mindkét közlekedési eszközzel 25 perc az Örs, illetve a Keleti pu.

A BKK- busz megállója 10 perc sétán belül található.

Boldogan várja a zsák a foltjait: azok jöjjenek ide lakni, akiknek fontos az egészséges életforma, a jó levegő, és elég kreatívak a befejezéshez , illetve az újabb ( az első 10 éve történt) felújításához egy 20 éve épült házrésznek, ahová még a madár is pihenni és csicseregni jár ;-) !

 

 

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

41.9

Eladó Sorház

Pécel
Apácadomb
72 m2

EXTRAVAGÁNS SZÍNVILÁG

KREATÍV HÁZ a Gellértheggyel egy magasságban!


 

Pécelen, a közeli 300 méteres  Apácadomb közelében,  célforgalmú zsákutcában, dombtetőn, de szélvédett , házaktól óvott helyen, mégis szép panorámával  eladó egy 72 nm-es lakóterű, 3 szobás, 2 fürdőszobás, két szintes, + 11 nm-es beépíthető tetőterű, 33 nm-es garázzsal és telken belüli kocsibeállókkal, valamint 60 nm-es saját, szintén részben panorámás kerttel rendelkező, szélső sorházi lakás, két kastély (a Ráday és a Pekáry kastély és étterem) közelében eladó!

 

A közeli Paphegy, amely már a Gödöllői Dombvidék Tájvédelmi Körzetének része, pontosan egymagas a Gellérthegy csúcsával: 235 méteresek.

Minimálstílus és maximális színharmónia, igényes burkolatok és az ár részét képezi a gépesített konyhától a bőr ülőgarnitúrán keresztül minden, ami nem személyes tárgy.


Részben felújítandó, más részleteiben tökéletesen kész, de a helyszín önmagában is mesés, mégis autóval percekre a bevásárlóhelyek( Maglódon Auchan, Lidl, Aldi, Penny) és ügyintézések, orvos és gyógyszertár, játszótér, közintézmények és éttermek.

Az M0-s 3 perc autóval.

Közvetlen buszjárat ( 169 E) köti össze Pécelt az Örs Vezér Terével, és érinti az éppen most megújuló gyönyörű, péceli vasútállomást:

mindkét közlekedési eszközzel 25 perc az Örs, illetve a Keleti pu.

 


 

Jó közlekedéssel
Sürgős
Zöldövezeti

80.99

Eladó Ikerház

Budapest, XVI. kerület
Rákosszentmihály
5
278 m2
800 m2

RÁKOSSZENTMIHÁLYON KÉTGENERÁCIÓS IKERHÁZFÉL ELADÓ! VÁLLALKOZÁS IS ALKALMAS!

XVI. Kerületben Rákosszentmihály rendezett utcában eladó egy  kétszintes plusz szuterénes összesen 278m2-es ikerházfél 800m2-es rendezett telekkel, garázzsal, mobilgarázzsal, melléképülettel, dupla nagykapuval és személy bejáróval. 

A ház kétgeneráció számára alkalmas mivel az alsó és a felső szinten külön villany és gázóra áll rendelkezésre, de akár vállalkozás céljára is tökéletes a nagy szuterénjének és a teleknek köszönhetően.

A ház szuterénjében található egy 33m2-es garázs amiből nyílik a 25m2-es pince. Ipari árammal rendelkezik. 
A magasföldszint az alábbi helységekből áll : Összesen 120m2
tágas előtér - közlekedő (11.5m2) hatalmas beépített minőségi gardróbszekrénnyel (6m x 2.6m), kettő szoba (30m2 / 18m2) kényelmes étkező (18m2) teraszkapcsolattal, boltívvel elválasztott konyha (8m2), külön kamra (3m2).  közlekedő (8.2m2) itt található a lépcsőház is, fürdőszoba (4,1m2).

A felső szint: Összesen 100m2
kényelmes közlekedő (17,8m2), három szoba (27,4m2/23m2/20,6m2) konyha padlásfeljáróval (6,6m2), fürdőszoba (6,3m2).

Az ingatlant folyamatosan karbantartották. A fűtésrendszert pár éve a földszinten teljesen felújították (baxi cirkókazán) dupla kémény így kandalló kialakításra is van lehetőség. Az ablakokat műanyag nyílászárókra cserélték.A bejárati ajtó több ponton záródó fémbiztonsági.
A szobák eredeti faparkettásak a többi helység járólapos. A belső lépcső fából készült, állapota jó. 
A felső szinten tisztasági festés megtörtént a padlóburkolatok itt is tökéletesek a nílászárók jó állapotú fatokosak.

A két szint egymástól akár ügyvédi megosztással leválasztható.
A ház 1984-ben épült B30-as téglából, az ikerszomszédnál dupla falazat van.   
A garázsban akár kettő gépjármű is elfér.

A kert gondozott füvesített és gyümölcsfákkal ültetett, külön kerti csappal ellátott. Található rajta egy 25m2 alapterületű melléképület ami felújításra szorul plusz egy jó állapotú mobilgarázs. A telek utcafrontja 28m-es kettő nagykapuval és egy kiskapuval rendelkezik. A kert több gépjármű befogadására is alkalmas.

A környék infrastrukturálisan jó. Iskola, óvoda, bölcsőde, vásárlási lehetőségek, buszmegállók gyalogosan is elérhetők. MO-ás autópálya pár percre.

Az ingatlan ideális összeköltözők számára és vállalkozás számára is egyaránt!

További információért kérem keressen a hét minden napján. 

Az ingatlan vételára: 80.99MFt. 
CSOK. és díjmentes hitel-ügyintézésben állok rendelkezésére .

Sürgős
Zöldövezeti

75.9

Eladó Ikerház

Budapest, XVII. kerület
Rákoskert
4
142 m2
321 m2

Amikor a ZÖLD házhoz jön, és a szomszéd ZÖLDje is szép :-) ! KULCSRAKÉSZ, HŐSZIVATTYÚS ikerHÁZfelek!!

EGÉSZSÉGES ÉLETFORMA.

                                                      WELLNESS.

                                                                                         OTTHON.

WELLNESOTTHON ( a szauna és/vagy medence beépítési lehetősége, vagy például a beépített porszívóké a kulcsrakész áron felüli: most is minden alakítható ). 

Elkülönült kis töltődő terek és egybenyitott nagyobb közösségi tér.

Ahol az ÉN~idő és a MI~idő egyensúlyba kerül egy nagycsaládban is. Vagy otthoni dolgozószobák kiscsaládnak. Esetleg mindkettő.

 

Budapest 17. kerületében, Rákoskerten, a Postamester utcában

KULCSRAKÉSZ CSALÁDI HÁZ (ikerház-fél) 321 m2 telekkel,

 

534 500  HUF /m2-áron eladó! ( Több is, így új házas a szomszéd is. Amelyik meg nem, egy barátságos családban telekszomszédnyira a házakban bármit megszerelő szakember.) 

 

a 2020. MÁRCIUS 31-IG SZERZŐDÖTT VEVŐIKNEK

+ 30 m2 BEÉPÍTÉSÉT VÁLLALJÁK AZ ÉPÍTTETŐK:

azaz 142 m2 + 321 telek = 75 900 000 HUF !!

Az ÁDÁMHÁZ  az  Építtetők Panaszmentességi Igazolásával rendelkezik. A Panaszmentességi Igazolást az Építkezők Fogyasztóvédelmi Egyesülete állította ki.

4 hálószoba, + 20m2 szabadidőszoba, 3 fürdőszoba, nappali, étkező, konyha......

 

Budapest pesti oldalának és a Pesti síkságnak a legmagasabb domborzatán, a Gellértheggyel egy magasságban eladásra kínálunk 4 db ikerházfelet : 321 nm-es telkekkel, szuterén~garázs, földszint, félemelet, emelet, tetőtér tagolásban. Az épület teljesen klimatizált, felületfűtés és E-hűtés minden szobában, minden helyiségben külön szabályozható hőmérséklet egész évben. Az árnyékolást motoros alumínium redőnyök biztosítják. A fűtést-hűtést levegős, Stiebel-Elektron hőszivattyú modernizálja.

Átadás 2020 II. félévében.

HELYISÉGEK:

A nappali kert- és teraszkapcsolatos,  biztosított a csendes, déli fekvésű hátsókert.

Az épület két lakása között dupla főfal került megépítésre, köztük hangszigetelő anyaggal. Az épület alkalmas további lakóterek kialakítására, akár 30 m2 alapterületen ( ennek a tetőtéri, egyedi térnek a beépítését is tartalmazza az ár a március 31-ig történő foglalózás esetén).Helyiségek nettó alapterülete:

helyiségek:                           m2          

 

Szuterén:     Garázs   20

Földszint:     Szélfogó 4,44
Lépcső, közlekedő     5,02
WC                            1,31
Konyha-étkező           10,6
Nappali                      18,06
Kamra                        1,58

Félemelet:     Szoba   11,88
Fürdőszoba , WC        3,04

Emelet:      Közlekedő   6,94
Fürdőszoba, WC           5,6
szoba                          10,66
szoba                         10,03
erkély                          3,19

 

Összesen nettó:      112,35       ( MÁRCIUS 31-IG 142 NM A PLUSZBAN BEÉPÍTETT TETŐTÉRREL! )

 

FELSZERELTSÉG:

Az alapár tartalmazza:

-gépi szellőzés kiépítése (a készülék ára nélkül, egyedi igény szerint kerül kiválasztásra) így minden helyiségben állandó friss levegő biztosítható.

-3 rétegű üvegezés.

-beépített alumínium redőnyök, motoros mozgatással.

-automata kapu, és szekcionált garázsajtó.

Külön mérőóra a H” tarifa mérésére, ( olcsóbb áram a fűtés-hűtésre)

Térkőburkolatok, kerítések, és tereprendezés

ÉPÜLETGÉPÉSZET:

Az épület - gépészeti tervezésének köszönhetően- kiemelten komfortosan élhető: padló- és mennyezetfűtés, mennyezethűtés, nincs külön klíma, huzatérzés, nincs radiátor, így szabadon bútorozható. Állandó téli, nyári hőmérséklet biztosítható, valamint minden helyiség hőmérséklete külön szabályozható! Szellőző rendszerrel kiegészítve, szinte passzív házként működik. A hőszivattyú működtetéséhez H” tarifa kérhető, kb. 23 HUF/ KWh. A gáz bevezetésére nincs szükség, nem kell kémény sem.

AA+, “Kiemelkedően nagy energiahatékonyságú” épület

KÖRNYEZET:

A  szeparált otthonok csendes, kis forgalmú, aszfaltozott utcában találhatóak.

Különleges egysége egy világváros és egy falu előnyeinek: bár autóval minden elképzelhető beszerzési lehetőség ( akár a ház komplett bebútorozásával és egy havi élelemmel együtt ) 2-10 percen belül, mégis ebben az utcácskában még köszönnek a ritkán erre járóknak is az itt élők! A népi *kamerarendszer* mellett önkéntesek is járőröznek a közbiztonságért :-) .
Jó a tömegközlekedés is: az Örs vezér tere és Kőbánya-Kispest busszal gyorsan elérhető.A közelben található iskola ( 10 perc  séta), óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség. Az M0 autópálya 2 percre autóval,  a vasútállomás 15 perc sétára csupán. Bp. Keleti pályaudvar 25 perc alatt elérhető!

PÉNZÜGYEK:

A ház ára bruttó: 75 900 000 HUF

A 2020.01.16-i állapot szerint a készültségi fok

a 44. sz. alatti ház esetében 60 %,

a 45. sz. alatti ház esetében 50 %.

A belépési érték is százalékosan értendő (pl. 60 %- os ház esetén 45 540 000 HUF).

CSOK IGÉNYBEVEHETŐ!!

A kivitelező ÁDÁMHÁZ leinformálható, referenciák rendelkezésre állnak. 

FINANSZÍROZÁS: ütemezett fizetés, készültségi fok alapján.

MŰSZAKI ISMERTETŐt mailben küldök.


KÜLÖNLEGESEN CSENDES, NYUGODT HELYEN élhetnek, akik ebből a 4 új ikerházfélből választanak, ahol még köszönnek az ismeretleneknek is a házuk elől az itt élők, és sosem köszön be a szmog, mert az utcában csak célforgalom, és ahol az építési szabályozások szerint 75 % zöldfelület ontja az oxigént 25 %-nyi lakott területre. A 17. kerület népsűrűsége 1500 fő /nkm körüli, és ebben a kerületi városközpont panellakossága is benne van.

így teljes a relax, a béke, a közbiztonság életünk legfontosabb színterein: ahonnan indulunk és ahova érkezünk.

Boldog levegőzéseket!

Ráadásként a Gödöllői Dombság illata, s egy másik közeli tájvédelmi körzet vizes élővilágával is (a  Merzse-mocsár: nem, nem süllyed el benne senki, sőt kiépített túristaútvonalaival és fatábláival ontja a természetismeretet is),  és a dimbek~dombokból pont annyi, hogy az utca tetejéről látni lehessen a várost. 

A közeli ( autóval 3 perc) Erdőhegy 241 méter magas: ez a pesti oldal legmagasabb pontja is egyben ( a Gellérthegy 235 méteres).

EGÉSZSÉGES ÉLETFORMA. 

EGÉSZEN REÁLIS ÁRON: HŐSZIVATTYÚVAL HŰTVE~FŰTVE.

MÁRCIUS 31-IG 534 500 FT/ NM-ÁRON + 321 NM TERMÉSZET HÁZHOZ JŐVE: GRÁTISZ.

 

在17区Rákoskert出售新装的半独立式住宅。

总地块面积为321平米,房子面积为142平米 + 花园。

Stiebel-Elektron空气源热泵采暖费用,所以没有暖气费用!

暖气,电动铝百叶窗!

能源绩效证书: AA +


 

地下室: 车库20平米。

第一层: 厨房,客厅,厕所,走廊, 储藏室.

第一层: 卧室,浴室,厕所。

第二层: 走廊,2个卧室,浴室,厕所,太阳。

第三层: 阁楼可以内置.

价格: 7590万福林。

房屋交接验收时: 2020年五月31日。

附近: 学校,幼儿园,药店,医疗办公室,M0高速公路。

得到商貿中心大概25分钟, KÖKI, Örs vezér tere 也很快到。


 


 

 

Jó közlekedéssel

53.99

Eladó Téglalakás

Budapest, XI. kerület
Szentimreváros
2 + 1
54 m2
2

AKÁR BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ LEHETŐSÉG! XI. KERÜLETBEN A KAROLINA ÚTON A FÜGGETLENSÉGI PARK ÉS A SZENT IMRE KÓRHÁZ KÖZÖTTI SZAKASZON  ELADÓ EGY ÍZLÉSESEN ÁTALAKÍTOTT 54 NM-ES LAKÁS!

A lakás egy tégla építésű 10 lakásos 3 szintes épület második emeletén található. A lépcsőház tiszta rendezett a lakók kulturáltak. 
A lakást pár éve teljesen átalakították ennek köszönhetően praktikus élhető tereket kaptunk.
A következő helységek kerültek kialakításra: 
- előtér, közlekedő gyönyörű beépített bambuszhatású gardróbszekrénnyel 
- amerikai konyhás nappali,erkéllyel a Karolina út felé, újszerű konyhabútorral ami magasfényű színezést és rejtett led világítást kapott.
- tágas hálószoba  két ablakkal, amely hátsó kertre, gyümölcsfákra, fenyőfákra néz.  
- kisebb hálószoba mely az előtérből és a nappaliból is megközelíthető.
- frissen felújított Wc ventilátoros szellőzővel.
- kényelmes kádas fürdőszoba ablakkal (lichthof)
A lakás minden helysége teljesen külön bejáratú, az előtérből illetve a közlekedőből nyílnak.
 
Pár éve teljes felújításon esett át a lakás, ekkor történt meg az átalakítás plusz a vízvezetékek, villanyvezetékek, burkolatok, szaniterek, nyílászárók, bejárati ajtó cseréje is.
A lakásban 2005-ben került kialakításra cirkó fűtésrendszer (Junkers), a hőleadást radiátorok végzik. 
Több ponton záródó fémbiztonsági bejárati ajtó, műanyag nyílászárók, 3A-ás klíma, kaputelefon.
Energetikai besorolása D.
A ház állapota, és a tető jól karbantartott, elektromos hálózat felújítás és festés a lépcsőházban nemrég történt.
Közös tároló van. 
Parkolás az utcán díjmentes. 

INGATLAN helyszíne:
Szentimre város. A környék kiemelkedő infrastruktúrával rendelkezik. 
Tömegközlekedéssel, es gépkocsival is gyorsan eljuthatunk a város bármely részére. A közelben közlekedik a 19, 49 villamos, és a 7-es busz, 
de a 4-es es 6-os villamos, es az M4 vonala is pár perc séta távolságra található. 
Piac, orvosi rendelő, kórház, posta és több oktatási intézmény is található a közelben. Az M1-M7 autópályán keresztül a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA) gyorsan eljuthatunk. Feneketlen tó, Bikás park, tenisz pályák is vannak a közelben.

IDE TÉNYLEG CSAK KÖLTÖZNI KELL!
BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE FELTÉTLEN AJÁNLOM.

A lakás ára: 53.99MFt.
CSOK. és díjmentes hitel ügyintézésben állok rendelkezésére. 

Áron alul
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Vízparti
Zöldövezeti

34.9

Eladó Panellakás

Budapest, XVII. kerület
Rákoskeresztúr – Színes házak
72 m2

AMIKOR KLASSZ A BELSŐÉPÍTÉSZ ! E különleges otthon 4. emeleti, lift MÉG nincs!

PATAK- ÉS SÉTÁNYKÖZELI, ugyanakkor mindenféle, 5perc sétán belüli bevásárlási lehetőségekkel is gazdagon felszerelt, CSALÁDI HÁZAS ÉRZETŰ, PANORÁMÁS PANEL eladó! 

 

A 17. kerületben, egy percnyi sétára a Rákos pataktól, a Pesti út közelében, de zajától és szmogjától mentesen:

34.9 millióért eladó egy negyedik emeleti, NAPPALI-ÉTKEZŐ-KONYHÁS ( 2 É-K-i konyhai ablakkal és D-Ny-i, a budai hegyekre panorámás erkéllyel, nagy bevilágító ablakokkal), + 2 HÁLÓSZOBÁS ( egy közös folyosóról nyílva szintén É-K-I-i , illetve  D-Ny-i tájolásúak), 1 fürdőszobás, EGYEDI, 72 nm-es,  KÜLÖNLEGES LAKÁS.

ULTRAMODERN, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, MAX. egy tisztasági festést kérhet. Fenyőfa-bútoros konyharész, szagelszívó, riasztó, klímás, panelprogramos, belső dupla biztonsági ajtós, belülről is fa nyílás-zárós.

 

Fürdőszobája is egy faburkolatú csoda, egy kis szentély, olyan, akár egy meditációs kuckó.

Fürdőkádas, a toalettel egy légtérbe beépítve, de szagelszívós ez is.

Az otthon bája, hogy feleannyi házimunkával is érezhető a családi házas érzet: a koszt a negyedikre már nem hordják fel és be, a duplaajtóval szeparált földszint is tiszta, és az egész lépcsőház, az erkély közelében terméskőből épített virágágyás belül is - a nappali rész szín- és egészséges illatfoltjaként-, és a közvetlen, kiépített és kivilágított patakparti, vadkacsás séták vagy edzések mellé ( kb. 6 perc innen kerékpárral a rákoskeresztúri piac is a Rákospatak partján), még saját belső udvara is van, amelyet szinte teljesen körbevesz a háztömb!

Ehhez a lépcsőházhoz a földszinten összesen kb. 40 nm-nyi tárolóval ( 2 részletben és két ablakkal) , valamint akkora tágas belső udvarral rendelkezik a háztömb, hogy kényelmesen elfér benne minden lakó.  Az egyik tárolóhelyiség kerékpártárolóként üzemel.

 

Családi házas, tágas, napfényes, panorámás életérzés panelárban: jó pénzért jó helyen

Ide csak beköltözni kell: éttermek sora is sétatávolságban, de zajuktól utcányira, és több nagy bevásárlóhely, valamint kisboltok és lokálpatrióta műhelyek, meg sportolási lehetőségek sora.

Ugyanitt a csupán 40 nm-es garzonlakás ára is 29.5 millió már, így megéri a kényelem, a kilátás és a minimális takarítás érzetével megspórolt IDŐ duplán!

*Panellakásban lakni azért jó, mert az, aminek látszik! *- ezt pont egy panelprogramos felújításokkal foglalkozó kolléga mondta a kerületünkben :D ! Nincs váraltan kiadás, folyamatos kerti munka, mégis vadkacsák úszkálnak röpke percnyi sétára,  és a belsőépítészeti megoldásoknak köszönhetően kézreáll minden úgy a konyhában, mint a tavasztól ősz végéig nyitott erkélyajtóval erkéllyel meghosszabbított, virágágyásos nappaliban.

Ide tényleg csak beköltözni kell, egy igényes építész tulajdonos és és finom érzékkel lakberendező óvónő neje a tulajdonosa tavaszig. Tüneményes Emberek :-) !

Az eladás oka csupán a koruk.

Egy ilyen Otthont árulni és benne lakni tényleg Eufória ;-) !

 

Minden nap visszahívok mindenkit és hétvégén is megtekinthető!

H.A.

Zöldövezeti

60.9

Eladó Sorház

Budapest, XVII. kerület
Rákoscsaba
4
102 m2
200 m2

ÚJ ÉPÍTÉSŰ SORHÁZI LAKÁS ELADÓ MODERN KIVITELBEN! CSOK. IGÉNYELHETŐ!

SZINTE AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

XVII. Kerületben Rákoscsaba csendes mellékutcájában eladó egy 3 lakásos kétszintes új építésű sorház szélső tágas kialakítású lakása, saját garázzsal, kerttel.

A lakás földszintjén kialakításra került egy előtér, kényelmes amerikai konyhás nappali tágas teraszkapcsolattal, lépcsőfeljáró, Wc, garázs - tároló (a lakásból és a kertből is megközelíthető)
Az emelet található 3 szoba, közlekedő, fürdőszoba.
A saját kert 200 nm. 
A nappaliban és a tetőtéri szobákban modern Split klíma kerül elhelyezésre. 

Az épület Kunsági HB30-as külső-belső teherhordó és 10 cm válaszfalakból épült. Hőszigetelése Austrotherm CRAFIT expandált ami 10 cm. 
Fűtéséről Wiessmann Vitodens 100 kondenzációs kazán gondoskodik, a hőleadást radiátorok végzik. 
A homlokzaton karamell színű dörzsölt kőporos vakolat lesz.
Burkolatok a megadott árban választhatók!

Az épületet leinformálható, számos referenciával rendelkező építtető adja át .

A közelben iskola, óvoda, bölcsőde, buszmegállók, vásárlási lehetőségek , vasútállomás, MO-as rövid időn belül elérhetőek. 

Az ingatlan CSOK. és hitelképes.

További információért kérem keressen. Hívását a hét mindennapján fogadom.

Az Ingatlan vételára: 60.9MFt.
CSOK. és díjmentes hitel ügyintézésben állok rendelkezésére.

Azonnal költözhető
Zöldövezeti

52

Eladó Családi ház

Ecser
Kálváriadomb
4
8 845 m2
435 m2

SZINTE AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! KIVÁLÓ HELYEN, TÁGAS - ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZAK ELADÓK! MINŐSÉGI KIVITELEZ! CSOK. IGÉNYELHETŐ! 

Ecseren a Kálvárián új építésű környezetben eladó 2 db. új építésű 88,45m2 es 3 szoba nappalis + 2 terasszal és saját gépkocsi beállóval rendelkező családi ház. Az 1 lakás 315m2-es a 2 lakás 435m2-es 
 saját telekkel.

A két ház egy telekre épül, teljesen szeparáltak egymástól, külön bejárattal saját telekkel.
A házak 30-as Porotherm téglából épülnek hőszigeteléssel ellátva. Mediterrán betoncserép. Rehau típusú hőszigetelt műanyag nyílászárókkal , a belső ajtók Craft Masters típusúak tömör és üvegezett kivitelben. A fűtéséről és a meleg víz leadásról kondenzációs kazán gondoskodik. Plusz tartalékkémény!
Az ingatlanok a következő helységből állnak:
1 LAKÁS:
- szélfogó: 3,58m2
- közlekdő: 6,00m2
- kamra: 2,31m2
- nappali-konyha-étkező: 34,44m2
- 3 szoba: 10,19/10,35/10,35m2
 + kettő terasz ( 10,08m2 / 2,77m2 ) 

Összesen 88,45m2 alapterület + kettő terasz + saját telek.

Burkolatok, szaniterek a megadott árban választhatók.

Az építtető nagyon megbízható, a környéken számos referenciája megtalálható!

Hitel és CSOK.  igényelhető! 

A környék nagyon csendes, kulturált lakóközösséggel. Iskola, óvoda, vásárlási lehetőségek, buszmegálló, vasútállomás a közelben. MO-ás autópálya párperc alatt elérhető.

Siessen nehogy lemaradjon! Hamar elkapkodják!

További információért telefonon keressen!

Az ingatlanok kulcsrakész vételára:  

1 Lakás: 52MFt.

2 Lakás: 54MFt.
HITEL ÉS CSOK. ÜGYINTÉZÉSBEN ÁLLOK RENDELKEZÉSÉRE!

Áron alul
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

300

Eladó Családi ház

Budapest, XVII. kerület
Rákoscsaba
8 + 2
406 m2
2 010 m2

LUXUS KIVITEL! HÁROM VAGY AKÁR NÉGY GENERÁCIÓ SZÁMÁRA!

XVII. Kerület csendes kertvárosi részén, közel az MO-hoz eladásra kínálok egy igazi ritkaságot, hatalmas parkosított telekkel rendelkező mediterrán kivitelezésű kétszintes luxus családi házat , dupla-garázzsal, télikerttel -jakuzzival, alumínium redőnnyel zárt teljesen felszerelt szaletli szerű kerti-konyhával, sütögetővel + teljesen felújított kétlakásos családi házzal (lakásonként 75m2) pincével, tárolóval. Az egész területen kívül-belül kamerarendszer működik.

A fő épület ami a 2010m2-es telek közepén található 2011-ben épült mediterrán kivitelben, 38-as Porotherm téglából, Dryvit hőszigetelő rendszerrel, Bramach tetőcseréppel. Az épület belső és külső kialakításánál nagyon oda figyeltek az összhangra és minden kis apró részletre. Minőségi burkolatok, szaniterek, beépített bútorok, belső és külső nyílászárók, redőnyök és szúnyoghálók. A garázskapu hőszigetelt szekcionált acél.
A nappaliban kialakításra került egy vízteres kandalló ami az egész épületben meleget biztosít igény szerint, viszont az elsődleges fűtésről és meleg víz ellátásról egy turbó-rendszerű gázcirkó gondoskodik. A hideg burkolatú helységekben padlófűtés van.
Az épület garázzsal és télikerttel együtt 256m2.
Földszint kialakítása (194m2):
- előszoba: 5,15m2
- nappali: 42,76m2 
- nappaliból nyíló télikert jakuzzival: 21,42m2 
- hálószoba: 19,89 
- gardróbszoba: 5,00m2
- fürdőszoba: 23.91m2
- konyha: 19,16m2
- közlekedő: 2,88m2 - 2,44m2
- mosókonyha: 4,44m2
- lépcső alatti tároló: 3,00m2
- külön mellékhelység: 3,06m2
- dupla állásos garázs: 39,98m2
Emelet kialakítása (62m2)
- előtér: 4,37m2
- nappali: 20,20m2 
- zárt terasz: 8,62m2
- szoba: 11,17m2
- gardróbszoba: 5,62m2
- fürdőszoba: 7,37m2
- tároló: 4,06m2 
A kilátás mind az épületből mind a kertből gyönyörű, relaxáló.

A második épület az utcafrontnál található, régebbi építésű viszont teljesen felújított. Kettő külön álló (kb.:75m2-75m2) lakásból áll. 
Az egyik lakásban található közlekedő, amerikai konyhás nappali, tágas szoba, fürdőszoba , tároló.
A másik lakásban található egy közlekedő, konyha-étkező, kamra, 2 szoba, fürdőszoba.
A lakásokhoz tartozik külső tároló és pince ami kiválóan alkalmas lehet borospincénk.

A főépületet és az utcafronti épületet igény esetén teljesen ellehet szeparálni egymástól akár tulajdoni jogviszonyban is!
A két épület között egy igényesen kialakított térburkolatú tér található ahol kialakításra került egy 25m2-es szaletli szerű kerti konyha,, minőségi sütőkkel és gépekkel felszerelve. A szaletlin körbe alumínium redőny található, ami távirányító által nyitható és csukható. 

A környék infrastrukturálisan ellátott. Iskola, óvoda, bölcsőde, vásárlási lehetőségek gyalogosan elérhetőek. Az MO-ás autópálya 5 percen belül megközelíthető!

Amennyiben felkeltette az ingatlan figyelmét, kérem további információ érdekében telefonon keressen fel.

Az ingatlan irányára: 1 Millió Euró 
Hitel és csok. ügyintézésben állok rendelkezésére.

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése