Eladó Sorház, Budapest, XVII. kerület

#151200163

Eladó Sorház

39.99 millió Ft

Budapest, XVII. kerület
Alapterület:
63 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
36 m2
Újszerű
Cirkó
Kertre néző
Gépesített
Dupla komfort
Optikai
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

KIS KERT NAGY ALKALOM :

Mini oázis Magyarország egyik legerdõsebb  területének vonzáskörzetében, mégis Budapesten

 

A 17. kerületben, Rákoskerten, ahol még finom a levegő, a Gellért-heggyel egy magasságban, dombon épült --  63 nm-es, két szintes, 2 fürdőszobás, 2 francia erkéllyel rendelkező, 2 hálószobás, 2007-es,  mediterrán,  38 cm-es Porotherm téglás, cirkó~, lent padlófűtéses --  sorházi otthon várja új lakóit a gödöllői tájvédelmi körzet közel 12 ezer hektárnyi oxigénjének közelében, Budapest szélén.
A földszinten egy légtérben az előszoba~nappali~konyha~étkező tágas egysége,  szinte egybenyitható a 36 nm-es, D-K-i tájolású, dús növényzetű kis kerttel, zuhanyzó és toalett egyben,  és a lépcső alatti kamra került leválasztásra, így másfélszeres a négyzetméter-érzet. A lakások közötti vastag ( szintén 38 cm-es) téglafalak plusz hangszigeteléssel vannak ellátva, így semmi nem hallatszik át a szomszédból.  A tetőtérben kádas fürdő, 2 hálószoba és még egy wc külön. A cseréptető 50cm-es gyapot szigetelést kapott, és a beépített tetőtér felett még rakodótér is kialakítható. 5 pontos biztonsági zár, saját, kijelölt kocsibeálló, tiszta, kulturált szomszédok, a saját, körbekerített kerten kívül ügyvédi megosztással biztosított közös és saját terek a telken belül. A tetőtérben még egy kis rakodótér is kialakítható. A lakás világos, redőnyös, könnyen tisztán tartható. A Velux tetőtéri ablakok felújítandóak, a leendő kandalló kéménye is már készen, és egy tisztasági festés után 1-2 hónapon belül költözhető. Első tulajdonosoktól eladó.
A környék kirándulóhelyekben olyan gazdag, hogy már pár perc kerékpározás után egy másik dombtetőről is csodálhatjuk a tájat, a völgyben a focipályát és egy modern játszóteret, de kültéri edzőtermekben és patakparti bicikli-utakban , teniszpályákban és más sportolási tárházban ( tájban és házban szintén ;-) ) éppen olyan változatos, mint művelődési, közoktatási és bevásárló lehetőségeiben.
Ráadásul az ára is jó:  Maglódon is ugyanennyiért árulnak hasonlóan fiatal és méretű házakat, s bár olyan közel a maglódi Auchan is, hogy autóval öt perc, a diákoknak és a nem szívesen autózóknak egyszerűbb egy bérlettel közlekedni, mint többel, pl. a belvárosba vagy Budára.
Ezzel együtt  a kerületünkben két színház, sőt filmklub egy régi moziban, több sportlétesítmény és 4 művelődési ház is üzemel, plusz ezen felül is kiállítótermek , irodalmi estek, zeneoktatás, koncertek kint és bent, stb., jelenleg 31 km-nyi védett kerékpárút, s beköszön egy 421 hektárnyi erdő részlete is a kerület másik felén, szóval Budapest legtágasabb kerületében a falusi csönd ezen utcában is, a kisváros nyugalma, és egy világváros hatalmas választéka mindenben !

Hemrich Anikó  ( nulla-hat-hétszázhat-száznegyvenkettő-kilencötvenkettő )
Eufória Ingatlan

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház