Eladó Családi ház, Budapest, XVII. kerület

#151200158

Eladó Családi ház

89 millió Ft

Budapest, XVII. kerület Rákoscsaba-Újtelep
Alapterület:
210 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 168 m2
Újszerű
Gázkazán
Panorámás
Bútorozott
Dupla komfort
EE
Optikai
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

*Ha azt mondjuk a fölnőtteknek: "Láttam egy szép házat, rózsaszínű téglából épült, ablakában muskátli, tetején galambok..." - sehogy sem fogják tudni elképzelni ezt a házat. Azt kell mondani nekik: "L

*Ha azt mondjuk a fölnőtteknek: "Láttam egy szép házat, rózsaszínű téglából épült, ablakában muskátli, tetején galambok..." - sehogy sem fogják tudni elképzelni ezt a házat. Azt kell mondani nekik: "Láttam egy százezer frankot érő házat." Erre aztán fölkiáltanak: "Ó, milyen szép!" * ( Saint-Exupéry: A kis herceg )

 

Wellness.

Otthon :-) ! 

                    WellnessOtthon!!

                                               

                                                       

Luxus. ( Pl. carrarai zöld márványból készült a kandalló. ) Minden tartozék a fix árban a személyes holmikon kívül ( a szolárium is ) !

 

1168 nm-es, ősfás kertben, a házzal egybeépített, abból "L" alakban kinyúló wellness-részleggel, a beépített tetőtérrel együtt 210 nm-en, szeparáltan és tágas terekkel is, elbújva a külvilág elől intim pihenésben.

Egy hely, ahonnan akár ki sem kell mozdulni, meghitt elvonuló~hely.

 

1991-ben épült, de a felújítása folyamatos volt: csak az egyik fürdőszoba  ( a 3-ból, mert a medence mellett is van egy zuhanyzó ) elegáns, mégis visszafogott, új külseje került 2 és fél millió forintba, és ez még csak a lakótéri zuhanyzós, kisebbik fürdő. 

Úszómedence ( 6 x 3 méteres, vízi aerobikra is alkalmas), jakuzzi, szauna, só- és aromaterápia, szolárium, egy sarokkádas és két zuhanyzókabinos fürdőszoba, 5 hálószoba, gardróbszoba, praktikus étkező-konyha ,  mely egy légterű a nappalival, kb. 20 nm-es  terasszal, rengeteg tároló, beépítve is, ősfák, 2 garázs ( + 32 és 20 nm-esek ), +30 nm beépített tetőtérnyi stúdiólakrész + 30 nm tároló-helyiség kint, két vízóra .

40 cm-es külső és belső főfalak, belső kőporos szigeteléssel és hőszigetelő redőnnyel, propelleres, időjárásra visszahúzódó napellenzővel,  Rákoscsaba legcsendesebb részén, mégis közel az M0-'shoz.

Sok okos és praktikus műszaki megoldás. Apró részletek a fűszertartó polc bájától a benne rejlő kerámiákig: ez is benne van az árban, az összes, ideillő lámpa és bútor is.

Andezit és gránit kőburkolatok a teraszon, mészkő a falakon néhol, csupa természetesség és praktikum. Profi (sőt néhol színváltós ) világítás, locsolórendszer, riasztó, elektromos kapunyitó, biztonsági ajtó.

A környék olyan egyvelege a falusi csöndnek és a 2 perces autóúttal is elérhető modern bevásárlási lehetőségeknek, hogy tökéletes ötvözete

- egy világváros minden előnyének,

- a kisvárosi életforma biztonságos és kellemes létének, és

- a falusi nyugalomnak is.

A maglódi Auchan is 10 percen belül  kiállással és parkolással együtt, a mellette lévő összes üzlettel sportruházattól a lakberendezésig.

 Budapest legnagyobb kerületében szintén minden, minden szinten, s olyan színes a kulturális élete, hogy sem egy jó színházért, sem egy bármilyen stílusú koncertért vagy kiállítás-megnyitóért, de táncházért sem kell kimennünk belőle, s irodalmi estektől a megújulófélben lévő mozi filmklubjáig minden érdeklődő megtalálja a saját területét. Jelenleg  15 kültéri edzőtermünk, 31 km-nyi kerékpárutunk van készen, ebből jó rész a Rákos-patak partján, mely ide is közel folyik, és számos beltéri sportlehetőség várja az egészséges életformára vágyókat. 

Ez a kellemes, sokoldalú ház pedig maga egy mindennapos wellness-élmény lehet: olyan, mintha állandóan nyaralnánk az egészségünket több szinten is őrizve. Az utca bejáratától csak bicikliúton is el lehet jutni a Rákospatak partjáig ( e csendes kis utcában csak célforgalom) , s azon akár a Rákoskeresztúri Elágazáshoz, a mi kis város-központunkig, sőt tovább, a teniszpályától  a futballpályákon át a Vigyázó Sándor Művelődési Házig is. Most  is épülnek a kerületen kívüli,  a belvárossal összekötő folytonos részek.  A rákoscsabai és ~ligeti művelődési házak még közelebb találhatóak. Bőséges gyermekintézmény-választék .

Jó szívvel ajánlom  olyan, akár több generációs összeköltözőknek is, akik a lehető legtöbbet szeretnének tenni az egészséges életért

 

 jómódban,

 

jó helyen !

 

Wellness~élmény Otthon!

Egy hely, ahol otthon  érzi magát az Egészség ( sőt a pénz) is !

 

Szűk 424 ezer forintos négyzetméterár

+ 1168 nm telek és garázsok, sőt tárolók grátisz :-) !!

Viszonyításként: egy főút melletti, 4. emeleti, lift és kert nélküli,  szép, 72 nm-es  panellakás jelen

nm-ára 484 722 forint

szintén a 17. kerületben.

 

Hemrich Anikó: Eufória Ingatlan : nulla-hat-hétszázhat-száznegyvenkettő-kilencötvenkettő

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház